U trendu

U Sarajevu sve preduzeto za bezbednost srpske delegacije

U Sarajevu su preduzete sve mere u cilju kreiranja sigurnosnog ambijenta da poseta delegacije Srbije, na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, protekne na najbezbjedniji način, saopštila je Direkcija za koordinaciju policijskih tela u BiH.

„Povodom zajedničke sednice Veća ministara BiH i Vlade Srbije, policijske agencije u BiH, Obaveštajno-sigurnosna agencija BiH i Oružane snage BiH sačinile su zajednički plan aktivnosti na procene bezbednosne situacije“, prenosi Klix.ba navode iz Direkcije za koordinaciju policijskih tela u BiH.

Aleksandar Vučić, zajedno s delegacijom Srbije, trebalo bi predveče da doputuje u Sarajevo, kako bi u sredu učestvovao na zajedničkoj sednici Veća ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Srbije.

Kako Klix.ba navodi, pripreme za posetu bile su opsežne i učinjeno je sve da Vučić i srpska delegacija nemaju neprijatnosti.

Zajednička sednica Saveta ministara Bosne i Hercegovine i Vlade Srbije imaće izuzetno veliki značaj i uticaj na razvoj daljnjih odnosa, a srpski premijer Aleksandar Vučić i njegov kabinet biće dočekani sa svim počastima, poručio je predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić uoči sednice dve vlade u Sarajevu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.