U trendu

Uhapšen ubica monaha Stefana, velika akcija policije (video)

Dragan Ševo koji je osumnjičen za ubistvo monaha Stefana uhapšen je u Banjaluci i njega je odvezla Hitna pomoć, prenose lokalni mediji.

Veliki broj pripadnika Policijske uprave Banjaluka nalazi se oko hotela „Nana“ gde su sa osumnjičenim vodili pregovore. Na terenu su i pripadnici SAJ-a, a prisutan je i ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač.

Monah manastira Glogovac, otac Stefan, ubijen je ponedeljak, a za ubistvo se sumnjiči Dragan Ševo iz Banjaluke. Njegov saučesnik za koga se pretpostavlja da ga je vozio nakon ubistva uhapšen je.

Prema saznanjima, monah Stefan zadobio je dva uboda nožem. Jedan u grudni koš jedan blizu srca. Uspeo je da pozove drugog monaha koji nije bio u manastiru kobne večeri, i da mu kaže šta se desilo, prenose mediji.

Monah Stefan, koji je nožem ubijen u ponedeljak uveče, danas je sahranjen u manastiru Glogovac.

Ševo odbio da se preda pa se posekao nožem po nozi

Dragan Ševo, osumnjičeni za ubistvo monaha Stefana, koji je uhapšen danas u banjalučkom hotelu Nana, pred policijom je pretio da će se ubiti nožem, a na poziv da se preda posekao se po nozi.

Ministar policije Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da je Ševo uhapšen nakon što je iznajmio sobu u hotelu Nana, kao i da je pred policajcima pretio da će se ubiti nožem.

„Pokušali su da ga ubediti da se preda, ali je odbio. Pretio je da će se ubiti nožem. Na teren su izašli pripadnici SAJ i pronašli ga u motelu Nana. Specijalci su brzo upali u sobu, a on je uspio s nožem da se poseče po nozi“, rekao je Lukač, preneo je portal Srpskainfo.

Nakon hapšenja Ševo je odvezen kolima Hitne pomoći u bolnicu.

Hotel „Nana“ gde je bio osumnjičeni Ševo, prethodno su opkolili policajci i pripadnici SAJ.

U hotelu će biti obavljen uviđaj, a sa policijom je na licu mesta bio i direktor policije Republike srpske Siniša Kostrešević.

Ševo se sumnjiči da je u ponedeljak uveče u manastiru Glogovac kod Šipova ubio monaha Stefana.

Ševo je monaha Stefana ubio nožem, a nakon toga pobegao.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar