U trendu

URA: DPS ne brani državu, već pokradene milijarde

PODGORICA – Građanski pokret URA Dritana Abazovića odgovorio je Demokratskoj partiji socijalista (DPS Mila Đukanovića) da ona „ne brani državu niti njene interese nego svoje milijarde pokradene od građana, tone koakaina i cigareta i to pokušajem rušenja ustavnog poretka“.

„Prestanite da manipulišite iskrenim osećanjima i emocijama građana na Cetinju i širom Crne Gore gurajući ih u sukobe, nemire i kršenje zakona. Veljović je uhapšen. Zlonamerna tumačenja i huškanja na nemire od DPS-a i njegovih koalicionih partnera i konstatacije da je za nerede na Cetinju odgovoran potpredsjednik vlade su neodgovorna i neistinita“, saopšteno je iz URA na Tviteru.

DPS Mila Đukanovića je ranije danas optužila premijera i potpredsednika vlade, Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića, da su spremni da zapale Crnu Goru po, kako su naveli, „komandi“ svojih mentora zarad ostajanja na vlasti.

Dodaju da su vinovnici nereda pojedinci i da očekuju da će biti procesuirani od nadležnih.

„Građanski pokret URA poziva sve strane na hitno smirivanje situacije i zajednički doprinos ka očuvanju javnog reda i mira“, navode iz URA.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.