U trendu

Uskoro u prodaji obogaćena biografija Melanije Tramp

Slovenački novinar Bojan Požar koji je o Melaniji Trump napisao prvu neautorizovanu biografiju priprema njeno novo, dopunjeno izdanje koje bi trebalo da izađe pre inauguracije njenog supruga Donalda Trampa za 45. predsednika SAD.

Tada će i njegova žena i sada najslavnija Slovenka, postati prva dama SAD.

„Narudžbine za knjigu koja se može naručiti putem Amazona naglo su porasle nakon Trampove kampanje u kojoj je Melanija imala važnu ulogu, a sada se za njeno izdavanje već zanimaju kineski i ruski izdavači“, kazao je Požar za portal siol.net, a prenosi Hina.

Navodi se da je iskusni novinar i publicista niz godina uređivao više slovenačkih revija i tabloida, a ima i svoj informativni internet portal, sa vestima iz politike i javnog života.

„Pripremam obogaćeno izdanje Melanijine biografije, sa novim informacijama, što će u svetu biti prva knjiga o novoj američkoj prvoj dami. Skoro sigurno će se pojaviti na tržištu još pre predsedničke inauguracije 20. januara iduće godine“, dodao je Požar.

Melanijinu neautorizovanu biografiju pod naslovom „Melanija Tramp – gola istina“ napisao je i izdao u saradnji sa publicistom Igorom Omerzom koji je tražeći podatke o Melanijinoj porodici i prijateljiima obišao razne arhive u Ljubljani i Sevnici, mestu gde je buduća prva dama SAD rođena.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.