U trendu

Vujadinović:Srpski narod se vratio u institucije Mostara

BANJALUKA – Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Narodne Skupštine Republike Srpske Milimir Vujadinović čestitao je danas listi „Ostajte ovđe – zajedno za naš Mostar“ na rezultatima na lokalnim izborima u Mostaru, a srpskom narodu „politički povratak“ u institucije te opštine.

On je u saopštenju naveo da je prvi put od 1990. godine srpski narod u lokalnom parlamentu dobio autentične političke predstavnike, čime je ostvareni izborni uspeh veći i dodao da se po ko zna koji put pokazalo da je jedinstvo naroda jedini mogući put za postizanje rezultata.

Vujadinović je istakao da su država Srbija i predsednik Aleksandar Vučić godinama nesebično pomagali srpskoj zajednici u Mostaru i da će kao i do sada stajti uz nju.

„Država Srbija, njen predsednik Aleksandar Vučić i njena Vlada su nesebično i godinama stajali uz srpsku zajednicu u Mostaru, pomažući održivi povratak i opstanak Srba u dolini Neretve. Ta pomoć je doprinosila i razvoju celokupnog Mostara i svih drugih zajednica koje žive u tom gradu“, rekao je Vujadinović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.