U trendu

Žestoko: Pernarovo otvoreno pismo američkom ambasadoru: Vaša politika je farsa…

Ivan Pernar, zastupnik stranke „Živi zid“ u Hrvatskom saboru, obratio se američkom ambasadoru u Hrvatskoj otvorenim pismom.
„Hteo sam ovo pismo da započnem sa ’uvaženi gospodine Kohorst‘, ali ću zbog politike vaše države napisati samo ’Kohorst‘.

"Htio sam ovo pismo započeti sa uvaženi gospodine Kohorst, ali ću zbog politike vaše države napisati samo Kohorst.Ne…

Gepostet von Ivan Pernar am Samstag, 14. April 2018

Ne cenim ni vas, ni onoga koji vas je imenovao — Donalda Trampa. Znao sam od početka da je on prevara i da neće zastupati interese građana koji su ga izabrali, nego vlade u senci. Vlade za koju većina građana SAD ne zna, a koju zapravo čine strukture koje upravljaju Federalnim rezervama, vašom ili bolje rečeno njihovom centralnom bankom i koje će naterati bilo kojeg američkog predsednika da uđe u rat sa samo jednim ciljem — da očuva američku dominaciju na Bliskom istoku, jer samo ona garantuje prodavanje nafte za dolare, a samim tim i vrednost vaše valute“.

(Sputnjik)

6 komentara
 1. Balkan

  Postovani Blajbi ako ste sarkasticni ok, ako ste ozbiljni onda ste neozbiljni.

 2. Mige

  Ispade ovaj veći „Srbin“ od vaših iz Srbije. Hajte se sad, dragi Balkanci, međusobno takmičiti sa njime, da se vidi tko ima veće testise.

 3. Anna

  Istina živa! Hrvati se izgleda bude, ali kasno, mada ne znam koliko je to budjenje iskreno jer kroz istoriju znamo da su uvek bili na strani jačeg, a pogrešnog.

 4. Dule

  Ne mogu da verujem da bi neko od politicara bilo koje „male“ drzave ovo smeo da napise. Narocito ne sa ovih prostora. Svaka ti je na mestu. Alal vera.

 5. Dario

  Bravo Ivane ! Svaka ti čast !

 6. Blajbi

  Strasno! Uzatnut sam!° To od Hrvata nisam ocekivao!

Napišite komentar