U trendu

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, kolovozi mokri na jugu

Saobraćaj je od jutros umerenog intenziteta i odvija se uz dobru prohodnost puteva, dok su kolovozi mokri na jugu i jugozapadu zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazima Horgoš i Kelebija čekaju oko 90 minuta, a na prelazu Vatin oko 120 minuta.

Zbog veće količine odrona na putu Brodarevo-Gostun saobraćaj je u prekidu na ulazu i na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Gostun, a alternativni granični prelaz je Jabuka.

Od danas, izmedju 10.00 i 12.00, biće preusmeren saobraćaj u desnu kolovoznu traku autoputa E-80, Staničenje – Pirot Istok, zbog radova na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije na toj deonici. Saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila u trajanju od 15-20 min.

Od utorka, od 7.00 do 15.30, izvodiće se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz, na deonici Prilike – Ivanjica (Guča), kod Bukovice.

Do četvrtka 11. maja nastavljaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza na putu Knjaževac – Svrljig, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Produženi su radovi do 30. maja na sanaciji nasipa kod mosta Beška (silazak sa mosta Beška), na levoj strani autoputa E-75, u smeru Beograd-Novi Sad.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.