U trendu

Djordjević: Sportski balon za korisnike Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević razgovarao je danas sa direktorom beogradskog Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zoranom Milačićem o izgradnji sportskog balona koji će koristiti oko 300 korisnika te ustanove, a koji će biti izradjen po najmodernijim standardima i prilagodjen njihovim potrebama.

Djordjević istakao je da resorno ministarstvo podržava svaki način poboljšanja uslova života korisnika socijalne zaštite i za to se aktivno zalaže.

Kako je rekao, fizička aktivnost je bitna za svakog čoveka i da veruje da će sportski centar biti mesto gde će svi korisnici Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine pronaći neki sport koji im odgovara i utiče na njihov kvalitetniji život i bolji fizički razvoj.

Milačić je rekao da Centar nikada nije imao adekvatan prostor gde bi korisnici mogli da se bave sportom u zimskom periodu i da će sportski balon biti od velike važnosti za njihov razvoj.

„Plan je da sportski balon bude izgradjen u sklopu našeg doma ‘Jovan Jovanović Zmaj’, a moći će da ga koristi oko 300 korisnika Centra“, rekao je Milačić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.