U trendu

Humanitarna utakmica Asovi za decu: odigraj srcem, 8. maja u Novom Sadu

 Organizatori manifestacije „Asovi za decu“ saopštili su da će se okupiti u utorak, 8. maja od 18 časova na stadionu Karadjordje u Novom Sadu, u epizodi „Odigraj srcem“.

Tome je, kako je navedeno, prethodio veliki uspeh humanitarnog meča Asovi za decu na stadionu Partizana, kad je prikupljeno preko 120.000 evra za izgradnju odeljenja za decu obolelu od raka u Kliničkom centru u Nišu, kao i prošlogodišnje užičko izdanje ove manifestacije, sa prikupljenih 6.000 evra za ultrazvučni aparat u regionalnom Centru za veštačku i vantelesnu oplodnju pri Opštoj bolnici u Užicu. 

Na ovom jedinstvenom dogadjaju tim Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera  FIFPro sastaće se u humanitarnom meču sa fudbalskim asovima koji su igrali u FK Vojvodina poslednje tri decenije.

Ulaz na manifestaciju iznosiće 200 dinara, a karte će biti u prodaji na dan utakmice na biletarnicama stadiona Karadjordje.

Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je Fondu za pomoć pri lečenju dece Humanitarne organizacije Jovana Simića „Zajedno za život“, koja pruža finansijsku podršku deci u procesu lečenja, kao i njihovim porodicama.

Humanitarna utakmica biće realizovana u organizaciji Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera  FIFPro, FK Vojvodine, humanitarne organizacije „Zajedno za život“, EXIT Fondacije i marketinške agencije Kuća čuvarkuća, uz podršku Radio-televizije Vojvodine, koja će utakmicu prenositi uživo na Prvom programu RTV.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.