najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Isečen saobraćajni znak nepropisne visine u Gornjem Milanovcu

Saobraćajni znak nepropisne visine 160 centimetara u Gornjem Milanovcu, u koji su gradjani često udarali glavom i zbog toga tražili pomoć lekara, isečen je u prisustvu direktora Javnog preduzeća za izgradnju u tom gradu Božidara Vučetića.

Vučetić je rekao da nije verovao da znak nije uklonjen dok novinari nisu reagovali, jer je u aprilu ove godine zbog brojnih žalbi gradjana koji su zadobili povrede lica dao nalog za njegovo uklanjanje.

“Neshvatljivo je ponašanje mojih radnika koji su dobili zadatak da to reše, zbog čega ću pokrenuti disciplinski postupak protiv neposrednih izvršilaca” rekao je Vučetić danas za agenciju Beta.

Mašinski inženjer Momčilo Damljanović podneo je brojne žalbe i prigovore opštinskim vlastima, ali nakon što je “video” da osam meseci ništa nije uradjeno po tom pitanju, iako su gradjani svakodnevno dobijali povrede obratio se novinarima.

Damljanović je zahvalio agenciji Beta, jer je uklanjanje saobraćajnih znakova koji su ugrožavali kretanje pešaka usledilo tek nakon objavljivanja vesti o toj temi.

Momčilo Damljanović (67) čija se supruga povredila u aprilu, bio je najuporniji da se problem reši. Kada je video da niko ništa ne preuzima osam meseci, a pešaci i dalje razbijaju glave, pozvao je novinare.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike