U trendu

Ispovest oca Malčanskog berberina: Nisu ga promenile 22 godine robije, niti će

Policija 14. dan traga za Ninoslavom Jovanovićem, osumnjičenim za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, a ovih dana pretražuje se teren oko Niša, Knjaževca i Svrljiga, preneo je RTS.

Jovanović je osumnjičen za otmicu devojčice Monike Karimanović, koja je pronađena u nedelju. Kako je ranije za RTS rekao direktor policije Vladimir Rebić, otmičar Monike Karimanović zločin je dobro isplanirao i istražio lokacije na kojima će se skrivati.

Zločin kakav Srbija ne pamti obeležio je porodicu Jovanović iz Malče.

– Prijavio sam njegov nestanak još u julu. Od tada ga nisam video, čuo sam da se šunja okolo, ali ne znam ništa više o tome. Kada sam čuo da je oteo Moniku brinuo sam se samo za dete. Za njega nisam. Ništa što ima veze sa njim me ne zanima. Ovo je veliki teret koji nosimo na plećima – rekao je otac Ninoslava Jovanovića za Novosti.

– Dvadeset i dve godine robije nisu pomogle da se Ninoslav popravi, ali nikada nije i neće. Sramota me. Ne želim da čujem za njega – dodao je vidno uznemiren i posramljen otac.

Monika Karimanović se polako oporavlja i pod stalnim je nadzorom lekara, psihologa i socijalnih radnika. Ninoslav Jovanović je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.