U trendu

„Jedan od najvećih skandala“ – Bulevar se širi od Cvetkove pijace

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će Bulevar kralja Aleksandra biti proširen u delu od Cvetkove pijace.

Vesić je ukazao da tu postoje problemi, a prvi se odnosi na obezbeđivanje novca za eksproprijaciju, što je preduslov za proširenje.

„Drugi problem je to što je 2004. godine promenjen plan detaljne regulacije za taj deo bulevara i to na skandalozan način“, rekao je Vesić za Studio B.

Kako je pojasnio, izmenjenim planom, Bulevar je na raskrsnici sa Ustanickom sužen, kako bi bilo omogućeno da pojedinci, koji su tu imali privatne parcele, mogli nešto da grade.

„To je jedan od najvecih skandala koji se desio u Skupštini grada, da je neko suzio Bulevar, zbog cega svi ljudi koji gravitiraju ka Grockoj i obratno, ka gradu, jedva prolaze. Oni su to uradili legalno, ali to se zove zloupotreba i trgovina uticajem. Zato ćemo se mi pozabaviti tim problemom, jer Bulevar u tom delu mora da bude proširen“, rekao je Vesić.

On je dodao da je to primer kako zbog nečijeg privatnog interesa može čak i ulica da se suzi.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    ALARM ! ############################################################################ STOP ŠIRENJU BEOGRADA, STOP NASELJAVANJU, PRIORITET JE URBANA INFRASTRUKTURA, ZLOČIN POOLITIČKIH ODLUKA. , UNIŠTENA SU GRADSKA PODRUČJA PRETERANOM IZGRADNJOM, NEMAMO „NORMALNU“ ŽELEZNIČKU I AUTOBUSKU STANICU, STARI BEOGRAD BEZ PREDUZEĆA I BEZ TEŠKOG SAOBRAČAJA, MIRA, I, ŠKOLA, KULTURE, BEZ URBANIH REŠENJA S GONDOLAMA I NASELJA KRIMANALCIMA , MAFIJI, „TITOVČIČIMA“ . . ######################################################### ### ### BEOGRAD PRIPADA SAMO SRBIMA DOMAČINIMA, BEOGRAD PRIPADA SAMO SRBIMA DOMAČINIMA, BEOGRAD PRIPADA SAMO SRBIMA DOMAČINIMA, …., NE POLITIČARIMA , MI SMO MALA DRŽAVA , NEMA MESTA BELOSVETSKOM , ########################################UBIJATE NAM DUŠU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike