JKP „Beogradski metro i voz” u Kini od 8. do 12. jula

BEOGRAD – Na poziv kineske kompanije „PauerČajna”, delegacija JKP „Beogradski metro i voz” će od 8. do 12. jula boraviti u Kini, saopšteno je iz ovog gradskog preduzeća, prenosi „Beoinfo“.

Navodi se da će tokom posete gradu Čengdu, delegacija obići metro ovog grada i upoznati se sa drugom fazom radova na četvrtoj liniji metroa, kao i sa osamnaestom linijom metroa u tom gradu.

Predstavnici JKP „Beogradski metro i voz” će tokom svog boravka u gradu Čengdu prezentovati projekat „Beogradski metro” svojim kineskim kolegama iz kompanije „PauerČajna“.

Navodi se da će nakon četvorodevne posete ovom gradu, deo delegacije JKP „Beogradski metro i voz” posetiti i grad Šenžen, u kom će u narednih sedam dana obići radove na linijama metroa 4, 7, 9 i 12, koji su u različitim fazama izgradnje.

Pored obilazaka linija metroa, delegacija će imati niz stručnih seminara i predavanja u organizaciji domaćina na teme rada TBM mašina, načina izgradnje, organizacije gradilišta, enterijera podzemnih stanica i opremljenosti operativnog centra.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike