U trendu

JP Putevi Srbije: Od sutra košenje na delu državnog puta I A reda broj 1

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je večeras da će se od sutra do 7. maja, u toku svetlog dela dana, izvoditi radovi na košenju u srednjem pojasu na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Novi Sad Jug – petlja Beška, u smeru Novi Sad-Beograd.

Saobraćaj će se u zoni radova odvijati voznom saobraćajnom trakom, dok će preticajna saobraćajna traka biti zatvorena za saobraćaj.

Sutra se očekuje pojačan saobraćaj zbog kraja praznika

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je večeras da se zbog završetka praznika tokom sutrašnjeg dana očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila i svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze, navodi se u saopštenju.

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je danas JP „Putevi Srbije“.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnim prelazima Kelebija i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, a na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.