U trendu

Manifestacija „Vaskršnje čarolije“ 27. i 28. aprila

BEOGRAD – Opština Savski venac i Turistička organizacija opštine i ove godine organizuju manifestaciju „Vaskršnje čarolije“, koja će se održati 27. i 28. aprila ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku.

Sve posetioce Topčiderskog parka, a naročito one najmlađe očekuje bogat kulturno-umetnički i zabavni program tokom oba dana manifestacije u terminu od 11 do 14 sati, saopštila je opština Savski venac.

Kako se navodi, tokom manifestacije biće održane klovnovske predstave, nastup kulturno-umetničkog društva, di-džeja, plesni performansi, maskote i žongleri, sportsko-rekreativne i likovne radionice, crtanje po licu…
Opština Savski venac poziva sve mališane da dođu na manifestaciju i ponesu svoje vaskršnje jaje jer će se u subotu, 27. aprila, birati najlepše oslikano jaje, a u nedelju, na Vaskrs, najjače vaskršnje jaje.

Prvog dana manifestacije biće organizovano i takmičenje osnovnih škola sa teritorije opštine Savski venac, kao i takmičenje vrtića Predškolske ustanove „Savski venac“ u izboru za najlepšu korpu.

„Pobednike očekuju vredne nagrade. U takmičenju za najlepše i najjače vaskršnje jaje nagrade su: za osvojeno prvo mesto električni skejt-bord, za drugo mesto dečiji bicikl i za treće mesto trotinet. Za školu i vrtić čija korpa bude najlepša nagrada je laptop računar, a osim toga, sve učesnike očekuju slatki paketići, baloni i drugi pokloni“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je ulaz slobodan i da će program manifestacije voditi naš dečiji animator Predrag Vuković Peđolino.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.