U trendu

MUP: Uhapšeno troje zbog razbojništva

BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. S. (1997), D. I. (1998) i E. J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Kako je saopštio beogradski MUP, policija je identifikovala još jednu osobu koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela, i za njom intenzivno traga.

Sumnja se da su oni jutros, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada u Novom Beogradu, oduzeli vozilo marke BMW kojim je upravljao dvadesetogodišnji mladić.

Sumnja se da su oni vozilom marke „audi“ preprečili put automobilu kojim je upravljao oštećeni i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Oni su oštećenom zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik s novcem i ličnim dokumentima.

Prilikom hapšenja policija je kod N. S. pronašla vozilo „audi“ koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik s dokumentima oštećenog.

Policija je pronašla i oduzeto vozilo marke BMW.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.