Na Horgošu se čeka sat i po

BEOGRAD – Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš, na ulazu u zemlju čekanja su oko sat i po vremena, pojačan saobraćaj je i na izlazu iz zemlje.

Na GP Gostun, na ulazu u zemlju zadržavanja su oko 80 minuta, dok se na izlazu iz zemlje, na GP Sremska Rača putnička vozila zadržavaju oko sat vremena.

Veći broj vozila i pojačan intezitet saobraćaja očekuje se tokom dana na svim važnijim putnim pravcima, na koridoru 10, na putevima prvog reda koji vode ka Crnoj Gori, a u narednim danima sigurno će dosta opterećeni biti i putevi koji vode ka Guči zbog održavanja tradiocionalnog sabora trubača.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP „Putevi Srbije“ na naplatnim
stanicama nema zadržavanja.

U nedelju 12.avgusta u periodu od 08.00 do 18.00 časova, izvodiće se radovi na
ispitivanju ležišta na osloncima Pančevačkog mosta, specijalnim vozilom koje će se
kretati desnom stranom kolovoza na državnom putu I B reda broj 47, na deonici Beograd-Pančevo, u smeru Pančevo – Beograd.

U toku trajanja radova biće postavljena odgovarajuća radna saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom.

Zbog radova na održavanju kružne raskrsnice „Resnik“, od petlje „Bubanj Potok“ do
tunela „Straževica“, na delu gde se ukršta put IIA reda br 154 sa ul. Slavka Miljkovića
u Resniku saobraćaj se uz pomoć privremen devijacije odvija dvosmerno, sa zabronom
skretanja ka Resniku u ul. Slavka Miljkovića.

Radovi su obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom i izvodiće se do 31. avgusta, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Do sutra će se izvoditi radovi na mestimičnoj sanaciji asfaltnog kolovoza na deonici od ulaska u Batajnicu iz pravca Zemuna (nadvožnjak) do glavne raskrsnice u Batajnici na ukrštanju državnih puteva II A reda broj 100 i II B reda broj 319.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike