U trendu

Naslovna strana za nedelju, 22. oktobar 2017. godine

Beogradski listovi naslovne strane za nedelju,22. oktobar posvetili su  stanju u pravosudju, obeležavanju devet godina postojanja Srpske napredne stranke,  posledice nevakcinacije dece i drugim aktuelnostima.

BLIC – „Svaka vlast je vršila pritisak na pravosudje“, naslov je intervjua sa bivšim tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem. „Pola Srbije na lekovima za smirenje“, istraživanje lista o mentalnom stanju nacije. „Još moramo da učimo od sveta“, kaže jedan od najboljih fudbalskih trenera Radomir Antić.

POLITIKA – Pod naslovom „Veliki školski čas“, list piše o molebanu u Šumaricama kod Kragujevca. „Epidemija zaboravljenih bolesti uzima danak“, o posledicama slabije vakcinacije dece u Srbiji. „Mobilnim inspektorima protiv rada na crno“, kaže u intervjuu za list ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević.

ALO – List piše da „Dragan Djilas pravi tajni dil sa Andjusom“ a saznaje ekskuluzivno da „Hapse svekra zbog ubistva Jelene“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Učili smo iz poraza, zato smo pobednici“, o proslavi devetogodišnjice SNS-a. „Zašto se plaše generala za katedrom“, naslov je teksta u kom stručnjaci govore o osudjenom generalu Vladimiru Lazareviću. „Ustav će štititi i naše izvore“, o zaštiti izvorišta vode kojih u Srbi ima oko 400.“Madrid obrisao vladu Katalonije“, o kulminaciji krize u Španiji. „Krvavi zločin zauvek  sećanju“ o Velikom školskom času u Kragujevcu.

KURIR – „Šešelj: Miloševića proglasili ludim da bi ga smakli“ list piše o tome kako su devedesetih godina prošlog veka službe spremale lekarske izveštaje u kojima je prikazano da Slobodan Milošević ima šizofreniju. List istražuje „Besni rat pet mafijaških klanova“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.