U trendu

Naslovna strana za nedelju, 3. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju 3. novembar 2019. godine pišu o novom talasu izbeglica, prenose reagovanje predsednika države Aleksandra Vučića na izjave američkog zvaničnika Metjua Palmera, donose intervju sa američkim ambasadorom Entonijem Godfrijem, kao i poruku Novaka Djokovića da je kraj njegove karijere daleko.

ALO – Lider Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović povodom formiranja nove političke koalicije oko te stranke, kaže za list:“Vreme je za čišćenje, spremio sam METLU“.

BLIC – „Srbija pred novim talasom migranata“, list piše da je neminovan priliv izbeglica zabrinuo Evropu, a da je Srbija na tom putu njihova važna stanica. Intervju sa predsednikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem „Ne odričem se principa zarad politike“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kraj je daleko, hoću da budem broj jedan“, intervju sa teniserom Novakom Djokovićem. Pod naslovom „Da povuku takse, a mi da priznamo Kosovo – to je šala“, list prenosi komentar predsednika Srbije Aleksandra Vučića na izjave specijalnog američkog izaslanika za Zapadni Balkan Metjua Palmera.

KURIR – List piše da vrh Srpske napredne stranke analizira odnose s partnerima „Vučića napadaju, Dačić ćuti i sprema dil sa opozicijom“. O nabavci nove vojne opreme za list govori ministar odbrane Aleksandar Vulin „Srbija je opet vojna sila“.

POLITIKA – Temu nedelje list posvećuje 30. godišnjici rušenja Berlinskog zida „Noć kada je počelo novo odbrojavanje istorije“. Intervju sa američkim ambasadorom u Srbiji Entonijem Godfrijem „Ne planiram da držim lekcije srpskim liderima“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.