U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 29. oktobar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 2. oktobar, pišu o neredima tokom referenduma u Kataloniji, srpskim odbojkašicama koje su postale šampionke Evrope i teškoj saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca u kojoj su poginule majka i beba.

BLIC – „Izbori za Beograd 11. marta“ list saznaje da je vrh Srpske napredne stranke doneo konačnu odluku o datumu izbora. „Krv i suze u Kataloniji“ o referendumu koji je izazvao haos u Španiji. „Vi ste devojke za ponos“ o srpskim odbojkašicama koje su postale šampionke Evrope. „Stradale majka i beba“ o teškoj saobraćajnoj nesreći na auto putu kod Aleksinca.

VEČERNJE NOVOSTI – „Krvavi referendum u Kataloniji“ o neredima u Španiji tokom glasanja o nezavisnosti. „Srpske lepotice smečovale zlato“ o odbojkašicama koje su postale šampionke Evrope. „Jovanu i njenu malenu Dunju ubio kombi“ o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca.

DANAS – „Krvavi sukobi i neredi na referendumu u Kataloniji“ list piše o nasilnom sprečavanju gradjana da se izjasne o nezavisnosti. „Baltičke zemlje traže od Srbije sankcije Rusiji“, list piše da krajem meseca u pregovorima sa EU počinje razmatranje Poglavlja 31 koje se odnosi na spoljnu politiku i bezbednost. „Odbojkašice Srbije prvakinje Evrope“ o uspehu srpskih sportistkinja u Azerbejdžanu.

POLITIKA – „Skoplje i Tirana sami potkopavaju svoje šanse za ulazak u EU“ kaže u intervjuu za list predsednik Grčke Prokopis Pavlopulos. „Gerilski rat na ulicama Barselone“ o neredima tokom referenduma o nezavisnosti Katalonije. „Srbiji zlato“ o šampionkama Evrope u odbojci.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike