U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 24. septembar 2018.

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o vozilu koje je u Beogradu preseklo kolonu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i o svetskim temama, medju kojima je najvažnija nova nuklearna proba Severne Koreje.

ALO  –  „Atentat na Vučića“, o automobilu koji je presekao kolonu s vozilom u kojem je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. List piše: „Promena vremena nas ubija: Dvojica umrla na svadbama“. O rodjenju ćerke srpskog tenisera Novaka Djokovića „Novak zaplakao kada je uzeo Taru u naručje“.

BLIC  –  „Vozač ‘bentlija’ ima pun dosije i blizak je škaljarskom klanu“, list piše o vozaču automobila koji je presekao kolonu s vozilima u kojem je bio predsednik Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Na Vučića naleteli prevejani kriminalci“, tekst o automobilu koji je u Beogradu presekao predsedničku kolonu. „Grci traže 65 miliona za RTB ‘Bor'“, list piše o novom ročištu po tužbi grčke kompanije protiv „Bora“.

DANAS  –  „Ratku Mladiću bolje otkako je prebačen u Hag“, za list kaže portparol Haškog tribunala Nenad Golčevski. „Bojim se da svi zajedno idemo naruku Vučiću“, kaže zamenik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.

INFORMER  –  „DS: Janković radi za tajnu policiju“, list piše o navodnim optužbama upućenim na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke lideru Pokreta slobodnih gradjana Saši Jankoviću. „Drogiran naleteo ‘bentlijem’ na Vučićev automobil“, o presecanju kolone s predsedničkim vozilom.

KURIR  –  „Bentli Ivice Dragutinovića zakucao se u Vučićev auto“, o automobilu marke „bentli“ koji je presekao kolonu s predsedničkim vozilom. List piše i da je „Svet nikad bliže nuklearnom ratu“. „Nole vrištao: Sine, dobio si sestru“, o rodjenju ćerke srpskog tenisera Novaka Djokovića.

POLITIKA  –  „Tramp: Nuklearna proba opasna po SAD“, list piše da je za danas zakazana sednica Saveta bezbednosti UN o Severnoj Koreji zbog probe nuklearne bombe. „Pritisci u regionu zbog saradnje s Rusijom“, list piše da EU od Srbije očekuje da uskladi svoju spoljnu politiku sa unijom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.