najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 4. septembar 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o vozilu koje je u Beogradu preseklo kolonu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i o svetskim temama, medju kojima je najvažnija nova nuklearna proba Severne Koreje.

ALO  –  “Atentat na Vučića”, o automobilu koji je presekao kolonu s vozilom u kojem je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. List piše: “Promena vremena nas ubija: Dvojica umrla na svadbama”. O rodjenju ćerke srpskog tenisera Novaka Djokovića “Novak zaplakao kada je uzeo Taru u naručje”.

BLIC  –  “Vozač ‘bentlija’ ima pun dosije i blizak je škaljarskom klanu”, list piše o vozaču automobila koji je presekao kolonu s vozilima u kojem je bio predsednik Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI  –  “Na Vučića naleteli prevejani kriminalci”, tekst o automobilu koji je u Beogradu presekao predsedničku kolonu. “Grci traže 65 miliona za RTB ‘Bor'”, list piše o novom ročištu po tužbi grčke kompanije protiv “Bora”.

DANAS  –  “Ratku Mladiću bolje otkako je prebačen u Hag”, za list kaže portparol Haškog tribunala Nenad Golčevski. “Bojim se da svi zajedno idemo naruku Vučiću”, kaže zamenik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.

INFORMER  –  “DS: Janković radi za tajnu policiju”, list piše o navodnim optužbama upućenim na sednici Glavnog odbora Demokratske stranke lideru Pokreta slobodnih gradjana Saši Jankoviću. “Drogiran naleteo ‘bentlijem’ na Vučićev automobil”, o presecanju kolone s predsedničkim vozilom.

KURIR  –  “Bentli Ivice Dragutinovića zakucao se u Vučićev auto”, o automobilu marke “bentli” koji je presekao kolonu s predsedničkim vozilom. List piše i da je “Svet nikad bliže nuklearnom ratu”. “Nole vrištao: Sine, dobio si sestru”, o rodjenju ćerke srpskog tenisera Novaka Djokovića.

POLITIKA  –  “Tramp: Nuklearna proba opasna po SAD”, list piše da je za danas zakazana sednica Saveta bezbednosti UN o Severnoj Koreji zbog probe nuklearne bombe. “Pritisci u regionu zbog saradnje s Rusijom”, list piše da EU od Srbije očekuje da uskladi svoju spoljnu politiku sa unijom.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike