U trendu

Naslovna strana za sredu, 17 januar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 17. januar najviše pišu o ubistvu predsednika Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, ali i o izborima u Beogradu i gde će biti uložena sredstva od koncesije aerodroma.

ALO – Pod naslovom „Zlotvor Bogdanu uzeo tatu“, o ubistvu Olivera Ivaniću u severnom delu Kosovske Mitrovice.

BLIC – „Olivera mučki ubili s ledja“, o ubistvu Olivera Ivanovića. List o početku festivala Kustendorf piše „Zvezde stigle na Mećavnik“. „Na listi SPS Karakašević i Toma Fila“, o tome koga su socijalisti stavili na listu odbornika za grad Beograd.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Šest metaka u Olivera za nemir Srba na Kosmetu“ i „Neka se ne nadaju da će oteti sever“, list piše o ubistvu Olivera Ivanovića na severu Kosovske Mitrovice i reagovanjima. „Dug za komunalije otplaćujemu dogovorom“, o prvom sporazumu o medijaciji izmedju neredovnih platiša i javnih preduzeća.

DANAS – List o ubistvu Olivera Ivanovića piše u tekstu pod naslovom „Političko ubistvo ili teroristički čin“. List citira ministra finansija Dušana Vujovića sa otvaranja godišnje konferencije o finansijama i investicijama u Beču „Novac od Aerodroma za investicije i vraćanje dugova“. List piše da su Latinka Perović, Zagorka Golubović i Borka Pavićević kandidatkinje za Srpsku akademiju nauka i umetnosti. O izveštaju američke NVO Fridom haus list piše pod naslovom „Brisel toleriše Vučićev autoritarni režim“.

INFORMER – Pod naslovom „Ubijen Oliver“, list piše o „strašnom zločinu“ koji je potresao Srbiju.

KURIR – „Kako sinu da kažem da mu tate više nema“, o atentatu na Olivera Ivanovića. „Zaboravim na strah kad su životi u pitanju“, o policajcu Miljanu Kijanović, koji je proglašen najhrabrijim u 2017. godini.

POLITIKA – „Oliver Ivanović (1953-2018)“. Reagovanje premijera na ubistvo Ivanovića preneto je pod naslovom „Vučić: Ubistvo Ivanovića je teroristički čin“. „Od doznaka više od 2,8 milijardi evra godišnje“, na adrese gradjana Srbije stiglo je 2,4 milijarde evra, što je u odnosu na isti period 2016. godine za 7,5 odsto više.

SRPSKI TELERAF – „Živ neću otići sa Kosmeta“, list predstavlja neobjavljeni intervjuu sa Oliverom Ivanovićem. „Zaplenjena tona kokaina, nedjeno 2,5 miliona evra“, o hapšenju u hotelu „Metropol“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.