U trendu

Naslovna strana za utorak, 15. januar 2019. godine

Dnevne novine pišu danas o dešavanjima sa Milenom Ivanović, suprugom ubijenog lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, pooštravanju kazni za najteže zločine, kao i o dolasku ruskog predsednika Vladimira Putina.

ALO  –  List piše da je u akciji MUP-a i BIA „uhapšen vehabija, spremao bombaške napade širom Srbije“. „Za Putina dunja i teletina ispod sača“, list piše čime će ruski predsednik Vladimir Putin biti ugošćen u Srbiji. List poziva gradjane da se „čuvaju trovanja“ jer „u ‘Amanu’ opet prodaju hranu sa davno isteklim rokom“.

BLIC  –  Ministarka pravde Nela Kuburović za list kaže „Ubice dece zaslužuju najtežu kaznu“. O poseti predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji 17. januara list piše: „Uz Putina 50 specijalaca“. „Ljajić tužio sebe zbog Šešelja“, o optužbama lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja na Ljajićev račun.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Policija će čuvati Milenu i Bogdana“, list piše da će udovica i sin ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića dobiti policijsku zaštitu zbog uvredljive izjave jednog od lidera Saveza za Srbiju Željka Veselinovića. „Najs uništio dokaze o zločinu“, o tužiocu Specijalnog suda za ratne zločine u Hagu Džefriju Najsu i sudjenju o zločinima Oslobodilačke vojske Kosova.“Ne tražimo da se odreknete Rusije“, intervju sa ambasadorom nemačke Tomasom Šibom.

DANAS  –  „Za TV operatere Telekom dao 310 miliona evra“, o ceni kupovine Kopernikusa i Avcoma. „Funkcija se ne sme odbaciti kao dosadna igračka“, list piše o osnivačima Pokreta slobodnih gradjana i o predstojećim izborima za novog lidera tog pokreta. „Zaključani smo u istorijskom trenutku koji je već minuo“, list prenosi izjavu dobitnika 65. NIN-ove nagrade pisca Vladimira Tabaševića.

INFORMER  –  List piše o ultimatumu Vašingtona Prištini „SAD: Albanci da ukinu takse ili im uvodimo sankcije“.

KURIR  –  List piše o bezbednosti Putina „Šefa Rusije čuva misteriozna jedinica“ – 
o FSO se „ne zna se gotovo ništa, sve je pod velom tajne“.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše da je zajednica Srba u Americi pokrenula peticiju tražeći od Trampa da zaustavi progon Srga na Kosovu.

POLITIKA  –  „Vučić: Saradnja sa Rusijom važna za budućnost Srbije“, list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o saradnji sa Rusijom. „Kako je Milena Ivanović postala džak za udaranje“, o napadima na udovicu lidera GI SDP Olivera Ivanovića. „Nema više državnih subvencija za trgovce“, o merama iz budžeta za podsticaje zapošljavanja samo u pojedinim oblastima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.