U trendu

Naslovne strane za petak, 19. april 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 19. april najviše pišu o najavljenom mitingu Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu, o odnosima Beograda i Prištine, kao i o zabrani filma Balkanska medja u Bujanovcu.

ALO  –  „Marko ispratio majku u Srbiju“, o kremaciji supruge nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Mirjane Marković. „Zvezdu večeras opet čeka pakao ‘Morače'“, o finalu ABA lige.

BLIC  –  „Očekujemo 100.000 ljudi“, list prenosi izjavu potpredsednice SNS-a Marije Obradović pred miting te stranke. „Profesor ošamario učenicu, napali ga drugi djaci“, list piše o incidentu koji se dogodio u Sedmoj beogradskoj gimnaziji.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Šest godina mrtvog slova iz Brisela“, list piše o godišnjici donošenja Briselskog sporazuma. „Na svoju ruku skinuo Medju“, list piše o zabrani filma Balkanska medja u Bujanovcu.

DANAS  –  O zabrani filma Balkanska medja list piše pod naslovom „Svaka zabrana filma može samo da izazove tenzije“. „Naprednjaci velikim mitingom nastavljaju bitku protiv opozicije“, list piše o mitingu SNS u Beogradu u okviru kampanje Budućnost Srbije.

INFORMER  –  „Dimitrija, genija iz Loznice, traže i Harvard i Kembridž i Priston“, o Dimitriju Pavlovu kome prestižni univerziteti nude stipendiju. Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića uoči mitinga u Beogradu „Fašisti i tajkuni hoće da otmu celu Srbiju“.

KURIR  –  Pred vešerašnji miting Srpske napredne stranke u Beograda, list piše: „Vučić poziva Srbe na jedinstvo“. „Kraj jedne priče“, o bivšem predsedniku Jugoslavije Slobodanu Miloševiću i njegovoj supruzi Mirjani Marković.

POLITIKA  –  „Srbiji od Prištine ne treba priznanje“, list piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića na konferenciji za novinare povodom dočeka Srba sa Kosova. „Pljuštali šamari u Sedmoj beogradskoj gimnaziji“, list piše o incidentu u toj školi.

SRPSKI TELEGRAF  – „Izveštaj CIA o Miri i Slobi“, o bivšem predsedniku Srbije i Jugoslavije Slobodanu Miloševiću i njegovoj supruzi Mirjani Marković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.