U trendu

Naslovne strane za petak, 23. mart 2018. godinu

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za petak, 23. mart uglavnom pišu o potpisivanju ugovora o koncesiji za beogradski aerodrom „Nikola Tesla“, o dijalogu Srbije i Prištine u Briselu, i o rekonstrukciji Vlade Srbije.

ALO  –  „Jedno pivo 10.000 dinara“, o pooštravanju kazni za saobraćajne prekršaje. „Jelenin prijatelj otkriva sve tajne?“, o dopuni istrage ubistva pevačice Jelene Marjanović.

BLIC  –  List pita „Da li je Srbija u mat poziciji za Kosovo“. Pod naslovom „Proveriti navode Jasnića i Udovičića“ list piše o ministarskom trošenju budžetskog novca.

VEČERNJE NOVOSTI  –  List piše da Zapad stavlja Srbiju „Na crnu listu zbog Kosova“. U intervjuu ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže: „Rekao sam Vučiću da nas lažu, hoće samo priznanje“. O koncesiji za Aerodrom „Nikola Tesla“ u tekstu „Teslu vode Francuzi“.

DANAS  –  O predstojećem sastanku predsednika Srbije i Kosova, Aleksandra Vučića i Hašima Tačija u Briselu list piše da „Vučić ima rok do juna da predstavi plan za Kosovo“. O izborima u Smederevskoj palanci koji će biti u nedelju, 25. marta, govori nosilac liste oko DS, Radoslav Milojičić: „Prećeno nam je čak i pištoljem“. List piše da „Lažni Andrej Vučić čeka početak sudjenja“.

INFORMER  –  „Putin, Kina i Španija brane Kosovo“, list piše da Kosovo bez pristanka Srbije neće ući u UN i EU, i da su Rusija i Kina u UN i Španija u EU „najjači argumenti“ na strani Srbije. Počeo Sajam automobila u Beogradu: „Prodato sve najskuplje“.

KURIR  –  „956 prijava za vršnjačko nasilje!“, list piše o stanju medju decom u Srbiji i da je nasilja najviše u Zrenjaninu. „Putin i Tramp u Vili Mir“ – predložio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. 

POLITIKA  –  List prenosi ogovor direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo Marka Djurića na izjavu predsednika Skupštine Kosova Kadrija Veseljija da bi „voleo da Preševo i Medvedja budu deo Kosova“. O rekonstrukciji Vlade Srbije u tekstu „Vučić i Brnabić uskoro o promenama u Vladi“. O koncesiji za beogradski aerodrom u tekstu „Bonžur ‘Nikola Tesla'“.

SRPSKI TELEGRAF – „Putin: Došao bih u Srbiju da se pomirim s Trampom“, list piše da je Moskva navodno „već prihvatila“ poziv da se predsednik Rusije Vladimir Putin u Srbiji sastane s američkim predsednikom Donaldom Trampom. Na Sajmu automobila Beogradu „Za 120 minuta prodate zveri od milion evra“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.