U trendu

Naslovne strane za petak, 24. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o samitu EU – Zapadni Balkan u Briselu, odlaganju glasanja na ponovljenim izborima u Velikom Trnovcu, bivšem ministru unutrašnjih poslova a sada ministru odbrane Nebojši Stefanoviću i bivšoj državnoj sekretarki ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović.

ALO – List navodi da je policija sprečila novu mafijašku likvidaciju „Sprečena osveta škaljaraca“.

BLIC – „Neće biti evakuacije na maloj maturi“, o potencijalnim lažnim dojavama koje bi mogle da stignu u škole u vreme završnih ispita. O samitu EU-Zapadni Balkan u tekstu „Kažite da li nas uopšte želite u EU“.

VEČERNJE NOVOSTI – Nakon održanog samita EU-Zapadni Balkan, list piše „Balkan ni korak bliže EU“. „Četvrto glasanje puklo zbog svadje i lažne bombe“ – o ponavljanju izbora u Velikom Trnovcu. „Si Djinping protiv sankcija“, piše list o skupu zemalja BRIKS-a.

DANAS – Nakon poziva radnicima kragujevačkog „Fijata“ na sastanak sa predsednikom Srbije, list piše „Slučaj Fijat: Vučić čovek koji sve rešava“. Nakon uložene žalbe dela opozicije na regularnost izbora novog gradonačelnika Beograda, advokat Rodoljub Šapić poručuje „Pravosudje bi trebalo da poništi odluku o imenovanju Šapića“.

INFORMER – List upozorava na propise u zemljama u kojima letuju gradjani Srbije „Grci skidaju tablice za bacanje opušaka iz kola, kazna za nevezani pojas 350 evra!“.

KURIR – „Čvrsto“, list piše o stavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu EU – Zapadni Balkan. „Ispitivanje“ – o pozivu za davanje izjave u policiji aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića i bivše državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović, zbog medjusobnih optužbi u medijima.

NOVA – „Žrtvovali vojnika i oca dvoje dece zbog reklame vlasti“, povodom godišnjice smrti vojnika na vojoj vežbi na Pešteru. U intervjuu za list bivši ambasador Srbije u SAD Milan St. Protić ocenjuje „Sitnurija koja se kune u Putina nije srpska opozicija“.

POLITIKA – „Stefanović i Hrkalovićeva pozvani na razgovor u SUK“, o pozivu ministru i bivšoj državnoj sekretarki da daju izjave u svojstvu gradajana u Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) MUP-a. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon samita u Briselu „Biće bolje u decembru“.

SRPSKI TELEGRAF – O dešavanjima u opoziciji „Ćuta čisti Djilasa i opoziciju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.