U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 25. decembar 2017. godine

Dnevne novine na naslovnim stranicama današnjih izdanja pišu o lokalnim izborima u pet opština u Srbiji, o privatizaciji firmi na Kosovu i privatnoj poseti premijera Grčke Aleksisa Ciprasa Beogradu.

ALO  –  „Trijumf SNS na lokalnim izborima“, o rezultatima izbora u Srbiji. „Vukova stranka se cepa zbog Djilasa“, o odluci Narodne stranke da podrži kandidaturu Dragana Djilasa za gradonačelnika Beograda.

BLIC  –  „Pobeda SNS u četiri opštine“, o rezultatima izbora u pet opština. „Dva ključna dokaza protiv Marjanović“, list piše o slučaju ubistva pevačice Jelena Marjanović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Brisel ćuti na otimanje 900 naših preduzeća“ list piše da će Beograd u nastavku dijaloga sa Prištinom tražiti da se utvrdi šta spada u srpsku imovinu na Kosovu. List piše da je „Vučić domaćin Ciprasu za Božić“.

DANAS  –  O vanrednim lokalnim izborima u pet opština „Izbori na ivici regularnosti“. O smanjenju broja zaposlenih u Železnicama Srbije „Sledi prodaja infrastrukture“.

INFORMER  –  „SNS dobio čak 79 odsto“, o rezultatima lokalnih izbora. „Server: Ako Srbija hoće u EU, Kosovo mora u UN“, list piše da je uslov za ulazak u EU i da Beograd i Priština razmene ambasadore.

KURIR  –  „Mršava trojka za Anin kabinet“, tekst o radu Vlade Srbije. „Zoran: Moj brat blizanac nije umro“, list navodi i da porodica Marjanović i posle četiri decenije traži istinu o sudbini deteta.

POLITIKA  –  „Gradjani birali lokalnu vlast“ u pet opština u Srbiji. O privatnoj poseti premijera Grčke „Cipras Božić slavi u Beogradu“. „Razbacani djulovi Putinu na dar“ o ćilimu koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poklonio predsedniku Rusije.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Naprednjaci demolirali opoziciju“ u četiri od pet opština u kojima su juče bili izbori.  „Marjanovićev cimer iz zatvora: Tri meseca sam spavao u ćeliji sa Zoranom, rekao mi sve o ubistvu“, o Zoranu Marjanoviću osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene Marjanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.