U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 25. novembar 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 25. novembar, najčešće pišu o protestima „Jedan od pet miliona“, o nasilju nad ženama, uvozu vozila sa evro 3 motorimna i o drugim temama.

ALO  –  „Milion vozila neće moći da prodje tehnički pregled“, list piše da će uvoz vozila sa evro 3 motorima, prema najavama države, biti zabranjen do kraja naredne godine.

BLIC  –  „Za deceniju ubijeno više od 320 žena u porodičnom nasilju“, list piše da je femicid jedan od najvećih problema društva u Srbiji. „Veljko se oženio Bogdanom, mlada u Cecinoj haljini“, o svadbi sina pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Lajčak izaslanik Brisela za Zapadni Balkan“, pod oznakom Novosti saznaju list piše o novoj funkciji u Evropskoj uniji. „Za deceniju poginulo čak 500 radnika“, o nemaru zaposlenih i poslodavaca. „Pola nacije gledalo kako Ceca ženi sina“, piše list o toj svadbi.

DANAS  –  „Masovnost pobune garant mirnih promena“, predsednik SDU Ivan Zlatić o angažmanu sociologa Jove Bakića u toj stranci, vlasti i opoziciji. „Uvodjenje kosovskih taksi gubitak za sve strane“, piše list.

INFORMER  –  „Zvezda za tri godine zaradila 130.000.000 evra“, kaže Zvezdan Terzić, generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda.

KURIR  – „A sad unuče“, o svadbi sina Cece Ražnatović.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Putinova osveta“, list piše da je predsednik Rusije Vladimir Putin besan i da će objaviti tajne snimka zapadnih špijuna u Srbiji.

POLITIKA  –  „Maratonski procesi protiv ministara, direktora, bankara“, list piše da još nema odgovora o spornim privatizacijama i uništenim štedionicama. „Očaj je moj glavni trik“, kaže animator, scenarista, reditelj Teri Gilijam.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.