U trendu

Naslovne strane za subotu, 26. novembar 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za subotu, 26. novembar najviše piše o porazu Srbije u utakmici protiv Brazila na svetskom prvenstvu u Kataru, odnosu Beograda i Prištine i drugim temama.

BLIC – Posle poraza srpske reprezentacije na svetskom prvenstvu u fudbalu „Piksi im držao govor 20 minuta“. „Prvi srpski satelit biće lansiran 2025. godine“, piše list o planovima naučnika iz Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – O incidentima i privođenju migranata u blizini granice s Mađarskom „Policija slomila bande na Horgošu“. O francusko-nemačkom planu za Kosovo i Metohiju „U paket Pariza i Berlina bi da uvuku i ZSO“.

DANAS – O pretnjama upućenim redakciji lista „Pretnje Danasu su stigle sa srpske mreže“. O analizi pulmologa Dragane Đorđević „Svaka deseta smrt u Srbiji zbog zagadjenja vazduha“.

NOVA – Intervju sa genetičarem Miodragom Stojkovićem. Poslanica Narodne stranke Ivana Parlić ocenjuje „Glasači SNS bi smenili vlast kada bi znali šta dolazi sa ‘Rio Tintom'“.

POLITIKA – O izgubljenoj utakmici protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru „Brazil jak, a mi nismo bili na nivou“. List anailzira američku spoljnu politiku i odnose SAD i Evrope „I Bajdenu je Amerika na prvom mestu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.