U trendu

Naslovne strane za utorak, 4. jun 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od utorka najčešće pišu o poplavama širom Srbije i o poseti predsednika ruske Dume Vjačeslava Volodina Beogradu.

BLIC  –  „Stotine kuća pod vodom“, o poplavama širom Srbije. List pita: „Da li je došlo vreme da Tramp dodje u Srbiju“.

DANAS  –  „Javni servisi da ne zanemaruju opoziciju“, predstavljeni zahtevi i preporuke stručnjaka o medijskim izbornim uslovima. O ključnim statističkim pokazateljima zemalja kandidata za članstvo u EU u tekstu „Decenija najsporijeg rasta Srbije u regionu“.

ALO  –  Pod naslovom „Srbija ponovo pod vodom“ list donosi tekst o poplavama koje koje su zahvatile Srbiju. „Bastać upao u Alo i napao novinare“ naslov je teksta o ulasku Marka Bastaća u taj list.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Udišemo otrove 180 dana godišnje“, o podacima UN o zagadjenju vazduha na Balkanu. „Voda nosila kola i štale sve sa stokom“, o poplavama u zapadnom i centralnom delu Srbije.

INFORMER  –  „Braćo Srbi, ne dajte Kosovo!“ naslov je teksta o jučerašnjem obraćanju šefa Dume Vječeslava Volodina. Pod naslovom „Poplave!“ list donosi tekst o poplavama širom Srbije.

POLITIKA  –  Pod naslovom „Bratska Srbija može da računa na Putina i Rusiju“ o porukama koje je u Beograd doneo predsednik ruske Dume Vjačeslav Volodin. O novinama u budućem Gradjanskom zakoniku u tekstu „Gej vanbračnim zajednicama priznaće se imovinska prava“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Vučiću nož u ledja“ naslov je teksta o članovima Srpske napredne stranke koji će „okrenuti ledja Vučiću“. Pod naslovom „Zoranu sude za ubistvo Jelene“ list donosi tekst o podignutoj optužnici osumnjičenom za ubistvo pevačice iz Borče.

KURIR  –  Pod naslovom „Britanski MI6 prisluškuje Vučićev telefon“ list donosi tekst o navodnom prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Upozorenje: Sklanjajte decu s mostova!“ naslov je teksta o poplavama širom Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.