U trendu

Naslovne strane za utorak, 9. jul 2019. godine

Dnevne novine na naslovim stranama od utorka, 9. jula 2019. godine najčešće prenose izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se sledeće godine povući sa čela Srpske napredne stranke i najavljuju posetu predsednika Francuske Emanula Makrona Srbiji.

POLITIKA  –  „Neću se kandidovati, neko drugi će preuzeti SNS“, list piše o izjavi Aleksandra Vučića da će se povući sa čela Srpske napredne stranke. „Micotakisa poverioci opominju od prvog dana“, list piše da ministri finansija evrozone „već opominju“ novog premijera Grčke Kirjakosa Micotakisa o obavezama Grčke kako bi se oslobodila duga.

ALO  –  „Srbiji preti talas od sedam miliona migranata“, list piše o mogućem scenariju ukoliko izbije kriza u Iranu ili Turska otvori svoje granice. „Djilas tajnim snimcima sahranio Vuka?“, list piše da Mladja Djordjević, kum predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa stoji iza objavljivanja snimaka prisluškivanih razgovora lidera Narodne stranke Vuka Jeremića.

BLIC  –  „Može li Srbija da iskoristi loš odnos Makrona sa Albancima“, list piše o poseti francuskog predsednika Srbiji 15. jula. „Ubili i zapalili staricu zbog duga od 2.500 hiljade evra“, list piše o ubistvu Majde Garović (81) u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Trojka u igri za Vučićevog naslednika“, list piše o najavi Aleksandra Vučića da će se povući sa čela SNS-a. „Na sekundama RTS oštećen za 650 miliona?“, list piše o istrazi koju sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova i tužilaštvo, a tiče se „navodnog nelegalnog poslovanja“ oko zakupa tv sekundi.

DANAS  –  „Ne postoji fakultet na kojem je Stefanović diplomirao“, list piše da je Savez za Srbiju podneo krivičnu prijavu protiv ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića  zbog „falsifikovanja diplome“. „Blizina ‘Nikole Tesle’ koči ‘Moravu’, prve linije najavljene za sledeću zimu“, list piše o novootvorenom aerodromu „Morava“ u Kraljevu.

INFORMER  –  Pod naslovom „Tramp: Rat Putinu u Srbiji“, list piše da Vašington preko svojih medija, agencija i nevladinih organizacija ulaže u Srbiju milione dolara kako bi ubedio Srbe da se okrenu protiv Rusije. „Djilas na otkupu duga DS jednim potpisom zaradio čak 11 miliona“, o optužbama na račun nekadašnjeg predsednika DS Dragana Djilasa.

KURIR  –  Pod naslovom „Moja deca će odgovarati za ubistvo“, list prenosi izjavu bivšeg savetnika u Ministarstvu za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku i bivšeg drugog čoveka Srpske desnice Saše Dujovića povodom sumnji da su njegova deca učestvovala u zločinu. „Bastać na telefoniranje potrošio 2,1 milion“, o troškovima predsednika Opštine Stari grad Marka Bastaća.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Ispovest političara čija su deca iskasapila staricu!, list prenosi izjavu bivšeg savetnika u Ministarstvu za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku i bivšeg drugog čoveka Srpske desnice Saše Dujovića čija su deca osumnjičena za ubistvo starice.
Ostale fotografije uz tekst

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.