U trendu

'Obijanje prostorija DJB pokušaj zastrašivanja'

Predsednik Pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović je danas ocenio da je obijanje prostorija tog pokreta beogradskoj opštini Vračar „pokušaj zastrašivanja“.

Radulović je novinarima u Skupštini Srbije kazao da se „očigledno radi o pokušaju da se uzmu prikupljeni potpisi gradjana za osnivanje stranke Dosta je bilo“.

„Prošle sedmice su nam obili prostorije u Rumi, pre toga u Brankovoj ulici, u Kruševcu. Očigledni su pokušaji zastrašivanja. Dobili smo niz pretnji i na sajtovima DJB i na društvenim mrežama“, rekao je Radulović.

On je naveo da potpisi gradjani nisu ni bili u kompjuteru i na štampaču koje su provalnici odneli.

„Ništa nas neće sprečiti da prikupimo potpise i završimo formiranje stranke do kraja meseca“, kazao je lider pokreta Dosta je bilo.

Radulović je ocenio da će doći do velikih promena na političkoj sceni, navodeći da je rejting premijera Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke pao na 30 odsto, a rejting DJB dostigao 15 odsto.

„Vučić ima velike probleme u samoj stranci i to je razlog zbog čega još nije poznato da li će biti parlamentarnih izbora i ko će biti predsednički kandidat SNS-a. Naš cilj na izborima nije da pošaljemo poruku već da pobedimo“, kazao je Radulović.

Pokret „Dosta je bilo“ (DJB) saopštio je ranije danas da je njegovo sedište u beogradskoj opštini Vračar noćas obijeno i da su odneti kompjuter, dva monitora i dva štampača.

Obijene prostorije u Ulici Maksima Gorkog 20 zatekli su jutros aktivisti tog odbora i pozvali policiju koja je obavila uvidjaj.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)