Promenadni koncerti i egzercir Garde povodom Dana Vojske Srbije

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije pozvali su gradjane da prisustvuju promenadnim koncertima koji će biti organizovani povodom Dana Vojske Srbije, 23. aprila, u znak sećanja na Drugi srpski ustanak podignut na Cveti, 1815. godine u Takovu.

Vojni orkestar „Niš“ Kopnene vojske imaće defile za gradjane Niša u subotu, 20. aprila od 12.30 od Trga kralja Milana do Trga kralja Aleksandra.

Promenada Reprezentativnog orkestra Garde počeće u 12.30 u nedelju, 21. aprila na početku Knez Mihailove ulice u Beogradu, a biće završena na Savskoj terasi, na Kalemegdanu, gde će od 13 časova biti izveden egzercir Garde.

U znak tradicionalnog pozdrava biće izvedena počasna artiljerijska paljba u ponedeljak, 22. aprila od 17 časova na Savskoj terasi na Kalemegdanu.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    NEĆEMO „GARDU“ , OTERASIMO SE PROŠLOSTI UBICE I TERORISTE SRBA, SRBOMRSCA,-TITA I „TITOIZMA“! DOSTA BRE ! DRN, ZVRC FUJ! FUJ! FUJ! ############## NUNS, UNS, NUNV, BETA.TANJUG,… , N1, SZS, CRNOGORCI, „KRAJIŠNICI“, LIČANI,SLAVONCI, BANIJCI, KORDUNAŠI,I HKERCEGOVANCI TADIĆ, ČANAK, DINKIĆ, SVILANOVIĆ, JEREMIĆ, ĐILAS, I „OSTALI“ „titovčiči“ I ULJEZI , TJ. ONI KOJI NE POŠTUJU STAROSEDEOCE SRBIJE , KOJI SU „pobesneli GOSTI“ , ne DATI IM NIKAKAV POLOŽAJ U JAVNOM ŽIVOTU,OBRAZOVANJU, KULTURI, PRIVREDI , NE DATI IM (=oduzeti) VLAST, RUKOVODEĆE POLOŽAJE I NITI IMOVINU U PRIVREDI, ODUZETI IM S V E ŠTO IMAJU U SRBIJI A KOJE SU STEKLI U VREME „TITOIZMA“, I „TUĐIM“ „TAJKUNIMA“ -MIŠKOVIĆ, DRAŠKOVIĆ, „ŠIPTARI“, „IZBEGLI iz HR,BIH, CG, MAK,SLO, …“, ZNAMO VAS VEČ DUGO, …, PARAZITI, ŠTETOČINE, „KRVOPIJE“, OTROV U VRAČANJU DUHA „STARE SRBIJE“ , TJ. PRE „TITOIZMA“ ,… DOSTA BRE!

Napišite komentar