U trendu

Rasprodat Taš: Koncert povodom otvaranja stadiona, sutra još dodatnih 500 ulaznica

Ulaznice za koncert na rekonstruisanom stadionu Tašmajdan su rasprodate, a sutra će na biletarnici ovog centra biti pušteno još dodatnih 500 ulaznica, rekla je gradska sekretarka za privredu Tijana Maljković i pozvala građane da dođu i plate simboličnu cenu, a sredstva su namenjena za izgradnju Prihvatilišta za decu.

Ona je podsetila da koncert počinje sutra u 19 časova nastupom onih koji nisu možda nikada ni imali priliku da dođu na stadion niti da učestvuju u nekoj od manifestacija, a to je Dečji hor „Čarolija“.

„Nakon toga kreću veliki rok bendovi koji su uticali na edukaciju rok scene u Beogradu i u ovom regionu. To su Galija, Van Gog, Riblja čorba, Piloti, Elktrični orgazam, a cela zabava će trajati do jedan sat posle ponoći“, rekla je Maljkovićeva za Studio B i dodala da je ovo jedan značajan objekat čija je obnova trajala oko pet godina.

Prema njenim rečima, stadion nije radio skoro deceniju i za grad ovaj stadion ima veliki značaj, jer je ovo mesto gde će biti mnogo manifestacija, festivala, koncerata i sportskih aktivnosti, okupljaće se gosti iz regiona i Evrope.

Direktor Sportskog centra „Tašmajdan“ Milan Novović izrazio je zadovoljstvo što je obnova stadiona konačno završena i što se kreće u novu eru eksploatacije.

„Već tokom ovog leta na Tašu će se dešavati mnogi kulturni i sportski događaji. Kapacitet od deset i po hiljada ljudi i pozicija u centru grada mu daje prednost u odnosu na druge objekte u gradu“, naglasio je Novović dodavši da Taš spremno dočekuje građane i goste Beograda, saopštila je Služba Grada Beograda za informisanje.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.