U trendu

Teretnjaci na prelazu Batrovci čekaju šest sati

BEOGRAD – Teretnjaci na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Batrovci čekaju oko šest sati, a na prelazima Horgoš i Kelebija oko sat vremena, saopštio je jutros AMS S.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.

Napominje se da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Prema poslednjim informacijama „Puteva Srbije“ na naplatnim
stanicama nema zadržavanja.

Saobraćaj na putevima u Srbiji se ovog jutra odvija bez vanrednih zastoja na auto-putevima i bez zadržavnja na naplatnim stanicama uz dobru prohodnost na svim glavnim putnim pravcima.

Saobraćaj je umerenog inteziteta van gradova, ali i je pored svih povoljnih uslova za vožnju, vozačima potrebna dodatna opreznost za volanom zbog mnogobrojnih radova i izmena u saobraćaju.

Vozači se upozoravaju i na veće prisustvo poljoprivrednih mašina na putevima u ratarskim područjima, pa se zato preporučuje opreznija vožnja, posebno u jutarnjim i večernjim satima kada je vidljivost ograničena ili dodatno smanjena zbog česte magle i sumaglice.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike