U trendu

Ulica Starine Novaka od ponoći u punom profilu za saobraćaj

BEOGRAD – Ulica Starine Novaka na raskrsnici sa ulicama Kraljice Marije i 27. marta, koje se rekonstruišu, od ponoći će biti puštena u saobraćaj u punom profilu.

U Ulici Starine Novaka u toj raskrsnici, vozila su se kretala samo jednom trakom, jer je zbog radova ulica bila sužena, ali će od noćas saobraćaj ponovo ići, regularno, u oba smera.

Završetak radova u toj raskrsnici danas je obišao gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, koji je, takođe, najavio i da će večeras na uglu Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona jedna strana početi da funkcioniše, dok će druga početi da se radi.

Gradonačelnik je rekao da radnici daju svoj maksimum i rade i po velikim vrućinama, te izrazio nadu da će vremenski uslovi u narednom periodu biti povoljniji kako bi radovi što pre bili završeni.

Naveo je da je reč o važnim saobraćajnicama kojima prolazi veliki broj ljudi i istakao da se sve radi kao bi one bile kvalitetno rekonstruisane.

„Kritičari će uvek imati razloga i načina da kritukuju. Videli ste i da je, nakon što je poznati umetnik Goran Bregović pohvalio to što radimo puteve i što se radi u celoj zemlji, odmah usledila lavina kritika. Nažalost, to je deo celokupnog procesa sređivanja delova grada i puteva i u Beogradu i u celoj zemlji, ali verujem da će ljudi, kada završimo ove radove, biti zadovoljni“, istakao je Radojičić.

Naveo je da tokom radova ima određenih poteškoća, ali da se one rešavaju, te veruje da će, kao što je i planirano, određene raskrsnice biti puštene u saobraćaj.

Kako je dodao, plan je da 15. septembra bude potpuno završena raskrsnica Takovske i Džordža Vašingtona, a 2. septembra raskrsnica Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.