Bizarna smrt lepe Brazilke: Slavila pobedu nad Srbijom, poginula od čaše (foto)

Tamra Majoči (30) tragično je nastradala u svojoj kući u Sao Paolu dok je slavila pobedu Brazila nad Srbijom (2:0) na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Kako prenosi „Dejli mejl“, ona je poginula kada je pala na staklenu čašu sa vinom, koju je držala u ruci proslavljajući trijumf „karioka“ u poslednjem kolu grupe E planetarnog šampionata.

Bizarna nesreća dogodila se u času kada je sudija označio kraj utakmice na stadionu „Otkritje Arena“ u Moskvi, što je obezbedilo prolazak Brazila u osminu finala.

Ona je presudni meč gledala sa prijateljima u svojoj kući u Itatibi, gradu na jugu brazilske države Sao Paolo. Prema navodima policije, Majoči je sedela na sofi i držala mobilni telefon u jednoj ruci, a u drugoj čašu od kristala.

Kada je ustala zajedno sa svojim prijateljima da proslave pobedu, izgubila je ravnotežu i uhvatila se za sto da ne bi pala. Međutim, okliznula se i pala na čašu sa vinom koja se razbila i presekla joj vratnu arteriju.

Njeni prijatelji pokušali su da zaustave krvarenje peškirima, ali do trenutka kada je stigla Hitna pomoć Brazilka je već preminula.

Majoči je 31. maja objavila na društvenim mrežama svoju fotografiju na kojoj drži čašu sa vinom. Na svom poslednjem snimku koji je objavila upozorila je na upotrebu mobilnih telefona tokom vožnje.

1 komentar
  1. Anonimni

    moja pokojna baba je uvek govorila – posle kise sunce sija i obrnuto ne valja ni mnogo radosti, ni mnogo zalosti – nikad to ne izadje na dobro

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike