U trendu

Brak samo na papiru: Donald i Melanija spavaju u odvojenim sobama?

Još otkako je Donald Tramp postao predsednik Sjedinjenih Američkih Država, jedna od glavnih tema koja zaokuplja Amerikance je njegov odnos sa suprugom Melanijom Tramp.

Medijima su se proširile spekulacije kako njihov brak postoji samo na papiru, a u svemu nisu pomogli ni video isečci u kojima je očigledna njihova neobična interakcija. Naravno, Melanijin izbor da se ne useli u Belu kuću već da živi u Njujorku samo je dolio ulje na vatru. Iz Bele kuće su objasnili da se radi samo o privremenom rešenju kako bi njihov 11-godišnji sin Baron mogao da završi školsku godinu u Njujorku. Čak i ako se prva dama preseli u Vašington, čini se da neće deliti spavaću sobu sa svojim suprugom.

Naime, brojni izvori potvrdili su za Us Weekly da 46-godišnjakinja odbija da deli krevet sa Trampom čak i u retkim prilikama kada se nađu u istom gradu.

– Imaju odvojene spavaće sobe i nikada ne provode noći zajedno – otkrili su njeni prijatelji, a prema njenom profilu koji je pripremio magazin GQ 2016. godine svojevremeno je izjavila kako su ključ uspešnog braka odvojene spavaće sobe. Iako prve dame imaju poprilično popunjen raspored koji je neminovno povezan sa pojavljivanjem u javnosti, njen raspored je poprilično ograničen, a Tramp je svojoj kćerki Ivanki namenio važniju ulogu nego svojoj supruzi. Njihova zajednička pojavljivanja uvek budu popraćena detaljnom analizom neverbalne komunikacije kojom Melanija Tramp poručuje da ne želi da mu bude blizu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.