U trendu

Domaće zvezde u strahu: Irma im ugrozila skupocene vile!

Domaće zvezde poseduju raskošne vile vredne milione dolara u Majamiju, koji je pod vodom posle nezapamćenog nevremena.

Uragan Irma nastavio je da pustoši Floridu i direktno pogodio Majami, jedan od najlepših gradova SAD, gde brojne svetske, ali i domaće zvezde imaju svoje raskošne nekretnine.

Među onima koji strahuju za sigurnost svojih vila pred naletom jednog od najjačih uragana u istoriji nalaze se Novak Đoković, naš najbolji teniser, pevačica Lepa Brena i bivši košarkaš Marko Jarić, prenosi Kurir.

Đoković, trenutno šesti teniser na planeti, početkom ove godine je za 8,9 miliona kupio trosoban luksuzni stan u zgradi u Majami Biču. Stan ima pogled na Atlantski okean, veliku terasu i bazen sa slanom vodom. Tu su još i fitnes centar, spa, medija soba i automatski sistem za parkiranje s privatnim prilazom.

– Ovaj stan obezbeđuje perfektne uslove za život moje porodice. Ovo je lokacija koja se neočekivano pojavila u komšiluku koji se rapidno razvija, i to me je privuklo – rekao je Đoković nakon kupovina stana.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović u Majami Biču imaju vilu vrednu 1,6 miliona dolara, koju iznajmljuju za oko 8.000 dolara mesečno. U pitanju je trosobna vila sa dva kupatila i velikom kuhinjom, koja poseduje bazen i privatni dok za jahte. U ovoj vili od 400 kvadrata, koja se nalazi na 15 minuta od Saut Biča, tokom studiranja živeli su Stefan i Filip Živojinović.

Najvredniju nekretninu od domaćih zvezda u Majamiju poseduje bivši košarkaš Marko Jarić. U pitanju je palata iz 1958. od preko 700 kvadratnih metara koja ima četiri spavaće sobe, četiri kupatila, bazen i nalazi se na imanju od jednog hektara. Smeštena je na luksuznom ostrvu Indijan, koje ima posebnu policiju i na njemu žive najbogatiji ljudi u Americi. Jarić je u ovoj vili živeo do prošle godine s brazilskom manekenkom Adrijanom Limom, sa kojom ima dve ćerke.

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da smatra da se SAD „malo posrećilo“ nakon što je uragan Irma skrenuo s prvobitnog kursa i uputio se ka zapadu duž obale Floride.

– Loše vesti su da je ovo neko veliko čudovište. Irma će nas koštati mnogo, ali ne razmišljam o tome trenutno. Trenutno smo zabrinuti za život ljudi, a ne troškove – rekao je on.

Tramp je na Floridi proglasio stanje prirodne katastrofe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.