Ivana Tramp podržava Trampovu kandidaturu

Ivana Tramp, bivša supruga Donalda Trampa kaže da prati njegovu kampanju za predsednika SAD i da zdušno navija za njegovu pobedu uverena da bi to bio najbolji izbor za Amerikance.

„Verujte mi – bio bi sjajan predsednik SAD-a. On bi uvek bio sto posto angažovan, vodio bi pregovore, dogovore baš onako kako to decenijama čini u svojim kompanijama. On može da učini ono što ne može niko drugi, “ rekla je Ivana Tramp.

Na pitanje da li joj je žao što neće imati priliku da bude prava dama Amerike ona odgovara da je „neizmerno srećna što ne mora u Belu kuću“.

„To je nešto previše dosadno. Uostalom, ja sam prva gospođa Tramp i tu titulu mi niko nikad ne može uzeti. Volim ljude, ali viđam ih kad i koliko ja to želim, tako da je moja kuća u Njujorku mnogo lepša od bilo koje Bele kuće“, rekla je ona.

Ivana Tramp rođena je kao Ivana Mari Zelničkova 20. februara 1949. godine u Čehoslovačkoj pod komunističkom vlašću. Od Trampa se razvela 1992. godine nakon što je otkrivena njegova vanbračna veza sa glumicom Marlom Mejps spektakularnom brakorazvodnom parnicom posle koje joj je Tramp isplatio 25 miliona dolara.

Nakon razvoda Ivana Tramp je s bivšim mužem ostala u dobrim odnosima. Nekadašnja supruga Donalda Trumpa bivšeg muža podržava i u njegovim kontroverznim stavovima o imigrantima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.