U trendu

Kineska kompanija svim zaposlenim poklonila automobil, kao nagradu

Kineska kompanija za proizvodnju čelika “Đijangsi“ nagradila je svih svojih 4.116 zaposlenih novim automobilima zbog prekoračenja ciljeva dobiti petu godinu zaredom.

Kompanija za proizvodnju gvožda i celika “Đijangsi“ (Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation) organizovala je 1. oktobra događaj kojim je proslavila svoj uspeh i nagradila zaposlene za doprinos godišnjem rastu.

Ta kompanija poslednjih je pet godina beležila sve veću dobit, a uprava je htela da učini nešto posebno kako bi zahvalila zaposlenima, pa su odlučili da svakome od njih poklone automobil.

Tokom nekoliko nedelja uoči kineskog Dana državnosti u serijama je podeljeno ukupno 4.116 vozila, od toga 2.933 modela “ford teritori“ i 1.183 “folksvagen magotana“.

Prema kineskom sajtu “Sohu“, vrednost vozila iznosi oko 500 miliona juana (74 miliona dolara).

Kompanija “Đijangsi“ najavila je da će platiti i registraciju, petogodišnje auto-osiguranje, kao i porez na vozila, prenosi portal Index.hr.

Kao promotivni materijal za događaj kompanija je dronom snimila nekoliko stotina novih automobila postavljenih oko velike pozornice za proslavu 1. oktobra, a video-snimak je postao viralan na kineskim društvenim mrežama, dok je kompanija dobila brojne pohvale zbog podele profita sa svojim radnicima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar