U trendu

Krivokapić čestitao Dan državnosti premijerki Brnabić

PODGORICA – Premijer Zdravko Krivokapić čestitao je Dan Državnosti Srbije premijerki Srbije Ani Brnabić u nadi da će, kako je naveo, dve države uspešno prebroditi sve izazove u teškim trenucima pandemijske krize.

„Uveren sam da će odnosi naše dve tradicionalno bliske i prijateljske zemlje biti dodatno osnažene kroz zajedničko angažovanje na intenziviranju bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog značaja“, naveo je Krivokapic, soapšteno je iz Vlade Crne Gore.

Ističe da bi inicijativniji i dinamičniji pristup jačanju dijaloga u atmosferi međusobnog poverenja, razumevanja i dobrosusedstva bio samo na dobrobit naših država, ali i regiona u celini.

„Naša zajednička vanjskopolitička opredeljenja obavezuju nas da nastavimo intenzivno da radimo na reformskim procesima“, naveo je Krivokapić.

Raduje ga, kaže, činjenica da se ekonomska i infrastrukturna saradnja dveju država održala u vremenu finansijske neizvesnosti i siguran je da postoji prostor da ona bude dodatno ojačana.

„Nadam se da ćemo uspešno prebroditi sve izazove koji stoje pred nama u teškim trenucima kroz koje svi prolazimo zbog zdravstvene krize izazvane pandemijom virusa COVID-19“, navodi se u čestitki Krivokapića srpskoj premijerki.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.