U trendu

Makronovi uživaju na letovanju: Svi šokirano gledaju u Emanuelove bicepse i Brižitine noge (foto)

Emanuel i Brižit Makron odmaraju od naporne godine iza sebe, u okviru koje su prošli i kroz predsedničke izbore, pa su pre nekoliko dana „pobegli“ od gradske vreve na ostrvce na francuskoj rivijeri na kom praktično ne postoji ništa drugo osim srednjevekovne tvrđave – Brégançon, u kojoj i odsedaju.

I dok francuski predsednik i prva dama uživaju u letovanju, paparaci su se namučili kako bi došli do ekskluzivnih fotografija, a sudeći po pompi na društvenim mrežama, vredelo je truda.

Makron je „uhvaćen“ u trenucima opuštanja, dok vozi kanu i skuter, ali i dok se sunča u stolici na rasklapanje na plaži.

Ove fotke kruže Instagramom i Tviterom, a publiku je posebno zabavio izraz lica francuskog predsednika sa osmehom od zuba do zuba i očiglednim nestrpljenjem da se što pre dobro zabavi u morskim aktivnostima.

Žene su, pak, primetile i da je Makron već uspeo da nabaci preplanulu boju, ali i da ga krasi sjajan torzo i izvajan biceps.

Inače, Brižit i Emanuel su u blizini gore pomenutog ostrvceta usidrili i skupocenu jahtu, pa su viđeni na istoj u nekoliko navrata. Ipak, dok francuski predsednik s ponosom pokazuje svoje telo u šortsu za kupanje, njegova 24 godine starija supruga se vešto skriva od paparaca.

Pored fotografija Brižit u kupaćem kostimu, pažnju su privukle i fotografije prve dame u opuštenim izdanjima za plažu – u beloj, širokoj košulji i kratkoj maslinastozelenoj suknji. Javnost se još jednom uverila da prva dama Francuske zaista ima neverovatno vitke i zategnute noge!

Takođe, vidi se i kako Brižit izgleda bez šminke i besprekorno sređene frizure, sa naočarima za sunce.

Publiku su oduševili i sladunjavi, romantični trenuci ovog poznatog para, iako su godinama u ljubavi, Emanuel očito nije zaboravio na romantiku – ne razdvaja se od Brižit, drži je za ruku i nežno dodiruje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)