U trendu

Objavljena fotografija Lilibet sa proslave prvog rođendana

LONDON – Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl, objavili su fotografiju svoje kćerke Lilibet tokom proslave njenog prvog rođendana.

Na fotografiji se vidi Lilibet kako, u svetloplavoj haljini sa belom mašinicom u kosi, sedi u travi i smeši se tokom rođendanskog piknika, koji su njeni roditelji priredili u Frogmor kotedžu u Vindzoru.

Princ Hari i Megan Markl rekli su da su izuzetno dirnuti rođendanskim željama Lilibet, koja je ime dobila u čast kraljice Elizabete Druge, prenosi Bi-Bi-Si.

Lilibet je prvi rođendan proslavila u sredu, a njeni roditelji su podelili fotografiju nakon što su boravili u Velikoj Britaniji na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete, što je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti u toj zemlji od 2020. godine.

Prošla nedelja bila je prva prilika da se kraljica ELizabeta sretne sa svojim praunukom, koja je rođena u Santa Barbari u Kaliforniji, gde vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sada žive.

Za sada nije potvrđeno da li se kraljica srela sa Lilibet.

Fotografiju je napravio porodični prijatelj Misan Hariman tokom piknika, kojem su prisustvovali članovi porodice i bliski prijatelj, rekao je portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.