U trendu

Osam osoba ubijeno u pucnjavi u salonima za masažu u Atlanti, uhapšen osumnjičeni muškarac

 U pucnjavi koja se dogodila sinoć u dva salona za masažu u Atlanti i i gradu u blizini ubijeno je osam osoba, od kojih su većinom žene azijskog porekla, saopštile su vlasti.

Osumnjičeni dvadesetjednogodišnji muškarac uhapšen je na jugozapadu Džordžije nekoliko sati kasnije, saopštila je policija.
Prva pucnjava, u kojoj su stradale četiri osobe a jedna je ranjena, dogodila se oko 17 časova u salonu za azijsku masažu, oko 50 kilometara severno od Atlante, rekao je portparol policije okruga Čiroki. Dve osobe su stradale na licu mesta, a tri su prevezene u bolnicu gde je dvoje ranjenih umrlo.

Pedesetak minuta posle toga, policija u Atlanti je reagujući na poziv da je u toku pljačka, zatekla u salonu za azijsku masažu tri mrtva tela žena koje su stradale od prostrelnih rana, a nakon toga u salonu preko puta još jednu ubijenu ženu.

Južnokorejsko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da su njihove diplomate u Atlanti dobile potvrdu iz policije da su četiri ubijene žene korejskog porekla.

Osumnjičen 21-godišnji Robert Aron Long iz Vudstoka uhapšen je sinoć oko 240 kilometara južno od Atlante, na osnovu snimka sa video nadzora koji je policija objavila na Fejsbuku i pozvala gradjane da jave ako ga primete.

Policija je saopštila da veruje da je Aron Long odgovoran za sva tri napada.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.