U trendu

Poznati nemački tajkun poginuo sa ženom i dvoje dece u helikopteru (foto)

August Inselkamer Jr, poznati nemački preduzetnik i direktor kompanije Isartaler Holzhaus, tragično je nastradao u ponedeljak sa svojom ženom, dvoje dece i pilotom u avionskoj nesreći na Majorci.  

Prema izjavama svedoka iz hotela u kojem su odseli, Inselkamer, njegova žena Kristina i njihovo dvoje dece, 11-godišnji Maks i 9-godišnja Sofi, krenuli su helikopterom u restoran na proslavu povodom 43. rođendana biznismena, piše Dejli Mejl.

S njima su u luksuznom hotelu La Reserva Rotana Manacor bili i porodični prijatelji.

Helikopteri, kojima je prvobitno celo društvo trebalo da poleti, bili su premalog kapaciteta da se u njih smeste dve porodice. Tako su odlučili da će Inselkamerovi ići helikopterom, a njihovi prijatelji automobilom.

– Ako sam dobro razumeo, u poslednju čas su odlučili da oni idu većim helikopterom, pošto je Inselkameru rođendan, a da će druga porodica ići automobilom – rekao je jedan od radnika hotela dodajući kakoda su tamo bili česti gosti.

S njima u helikopteru je bio italijanski pilot Sedric Leoni koji je takođe poginuo u sudaru helikoptera i manje letelice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.