U trendu

Saslusana drzavljanka SRB zbog pokusaja da namami decu u tak

PODGORICA – Državljanka Srbije osumnjičena da je juče vozeći se taksijem kroz Podgoricu zaustavljala automobil na autobuskim stajalištima i tražila od dece da uđu u taksi, saslušana je nakon privođenja u Centar bezbednosti Podgorica, potvrđeno je Portalu RTCG u Upravi policije.

Budvanska policija privela je sinoć državljanku Srbije koja je, prema navodima izvora iz policije, pronađena u Budvi u društvu muškarca.

Izvor portala RTCG je naveo da je reč o državljanki Srbije, koja je vozeći se taksijem kroz Podgoricu tražila da vozač staje na autobuskim stajalištima, kako bi ona tražila od dece da uđu u taksi.

Ta osoba je juče popodne došla u Budvu, nakon čega je budvanska policija, postupajući po molbi kolega iz Podgorice, reagovala i privela tu osobu.

Roditelji su u prijavi naveli da su dve nepoznate osobe pokušavale da namame dve devojčice i jednog dečaka u vozilo, dok su na autobuskom stajalištu deca čekala prevoz do škola.

Policija je pogledala snimke nadzornih kamera sa mesta događaja i uzela izjave očevidaca.

„Za sada indicije govore da u činjeničnom opisu toga dela nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti, a takođe otmice“, rekao je Darko Milonjić iz CB Podgorica za TVCG.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar