U trendu

Šta će Donald da kaže: Melanija i Ivanka Tramp već duže vreme ne komuniciraju

Između Melanije i Ivanke Tramp zahladili su se odnosi otkako Ivanka preuzima dužnosti prve dame kada je Melanija odsutna, prenosi Daily Mail.

Izvori tvrde da se predsednikova supruga i kćerka ne slažu baš najbolje, ali portparol Bele kuće izjavio je da imaju blizak odnos.

Melanija se našla na udaru medija kada je bilo objavljeno da će ona i sin Baron ostati da žive u Njujorku dok se Baronu ne završi školska godina. Ivanka se, s druge strane, sa mužem i troje dece preselila u pet i po miliona dolara vrednu kuću u ekskluzivnom kvartu Kalorama u Vašingtonu.

Trampova kćerka se uvek trudila da bude velika podrška ocu, od toga da je bila važan deo njegove kompanije, do podrške njegovoj predsedničkoj kampanji. Kada je Melanija odsutna zbog drugih dužnosti, Ivanka je prirodan izbor koji će uskočiti na njeno mjesto u političkim dužnostima prve dame.

https://twitter.com/SmellTheTea/status/856294053851185154

Do sada se pojavila na sastanku sa kineskim čelnicima, pratila Trampa kad je posetio vazdušnu bazu u Doveru i dočekala nedavno oslobođenog američkog humanitarca u Ovalnom uredu.

Melanija je sada izgleda spremna da se vrati na svoje mesto. U zadnje vreme je češće u Vašingtonu, a u subotu se pridružila svom suprugu u njegovoj prvoj poseti vojnoj bolnici, gde je odlikovao jednog vojnog veterana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.