U trendu

Stravičan zločin: Porodicu pobio zbog zlata? Tela raskomadao, spalio i razbacao

Francuska: Paskal (49) i supruga Brižit(49) i njihov sin Sebastijen (21) i kćer Šarlot(18) nestali su 16. februara. Paskalov rođak priznao je policiji da je ubio rođake zbog svađe oko nasledstva, prenose strani mediji.

Policija je pronašla delove tela članova porodice Troaded. Delovi tela su nađeni na farmi muškarca koji je ranije priznao da je pobio svoje rođake.

Policija je pronašla tragove krvi u njihovoj kući u predgrađu Nanta. Sebastijenov automobil je policija našla u Sent-Nazareu u blizini Nanta, a u šumi u blizini Bresta džoger je našao pantalone nestale Šarlote.

Istraga je policiju dovela do Huberta Kaoisina (46) Paskalovog šogora. On je uhapšen i priznao je ubistvo, naveo je i  lokaciju na kojoj je sakrio tela. Rekao je kako se posvađao s porodicom zbog nasledstva. Porodicu je pobio gvozdenom polugom u njihovoj kući u Nantu. Tela je sakrio u zabačenom delu Bretanje. Uhapšena je i njegova bivša žena Lidija, Paskalova sestra, koja je najverovatnije osumnjičena za pomaganje u sakrivanju tragova.

Kaoisin je rekao policiji da je 16. februara provalio u kuću porodice Troadek i da je hteo da ukrade ključ i dragocenosti. Porodica se probudila zbog buke.

Prvo je ubio Paskala, a onda i ostatak porodice. Tela je raskomadao. Neke delove tela je spalio, a neke je zakopao. Kaoisin ranije nije bio poznat policiji i ako ga osude, mogao bi dobiti doživotnu kaznu zatvora.

Porodica se navodno sukobila oko zlata koje je pronađeno tokom radova na zgradi čiji je vlasnik bio Troadekov otac koji je umro pre nekoliko godina. Ali Kaoisinova majka je rekla novinarima da je priča o zlatu mit, piše BBC.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.