Tramp: Nešto se dešava, nešto suludo

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nije bio iznenađen trostrukim padom predsednika SAD Džoa Bajdena dok se peo uz stepenice predsedničkog aviona i nagovestio da je mentalno stanje Bajdena takvo da on ne zna ni kakve papire potpisuje.

Tramp je u intervjuu za Njuzmaks delimično povukao paralele između američkog predsednika i 79.-godišnjeg demokratskog senatora Bernija Sandersa.

„Nešto se dešava, nešto suludo. Ovo što se događa je ludo i čovek se zapita da li sve stvari koje potpisuje uopšte razume. Ovo je gore od najgorih momenata Bernija Sandersa. Nismo očekivali da je ovako nešto moguće. Ni Berni Sanders na steroidima ne bi potpisao ono što ovaj tip (Bajden) potpisuje “, tvrdi bivši američki predsednik.

Trampova izjava dolazi nakon nakon što je portparolka Bele kuće Džen Psaki insistirala krajem prošle nedelje da je Bajden 100 odsto u redu nakon kiksa u petak, ali nije želela da otkrije da li je predsednika nakon incidenta pregledao lekar.

„Ne znam da li ste išli tim stepenicama, ponekad su pomalo nezgodne“, rekla je Psaki, misleći na stepenice predsedničkog aviona.

Tramp je ranije više puta sugerisao da se nešto dešava sa Bajdenom jer meša reči i rečenice i često zaboravlja.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.